De Col Op is een actie voor Kom op tegen Kanker

Team Sjoepap

I confirm that this is a gift. The proceeds of an event can be wire transfered to BE37 4300 2844 4128 using the description ‘ACTIE’ and the team code.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar decolop@komoptegenkanker.be.

2 deelnemers
6840,00 EUR ingezameld
2 deelnemers kunnen starten
0 deelnemer kunnen niet starten

Hallo lieve mensen allemaal,

Welkom op de teampagina van 'TEAM SJOEPAP'! Wij zijn Eef en Sara en we komen hier effetjes een uitlegske doen... :-)

We hadden kunnen opteren om simpelweg de vraag te stellen om ons te steunen met een gift om mee den berg op te mogen fietsen voor het goede doel. (dus ja, weet dat het daar eigenlijk wel op neerkomt ;-p), maar we delen graag onze motivatie...

WIE WE ZIJN:

Eef = het absoluut níet competitieve, sport-interesseert-me-eigenlijk-geen-hol type

Sara = het sportieve competitiebeest

Ondanks dit grote verschil op sportief gebied, toch al bijna 16 jaar een stel!  :-) <3

WAT WE GAAN DOEN:

Wij maken er onze eigen uitdaging van om die sportieve kloof tussen ons te dichten! Sara zal moeten getemperd worden in haar competiviteit en Eef zal haar sportieve grenzen moeten gaan opzoeken. Zullen we erin slagen om als team boven te geraken?

Daarom willen we dus zoveel mogelijk sponsors vinden en geld inzamelen (ten voordele van 'Kom Op Tegen Kanker' uiteraard) zodat wij als team, en samen met nog een heel bende andere sportieve zotten, op zaterdag 9/9/2023 met de koersfiets de Col de Saisies op gaan kunnen fietsen!

WAAROM WE DIT WILLEN DOEN:

Dit verwoorden we graag elk apart, op onze eigen manier...

Eef:

Een berg opfietsen met een gemiddeld stijgingspercentage van 8% en 1000 hoogtemeters die daarbij moeten getrotseerd worden, en Eef...? Niemand verwacht dit van mij. 7 november 2022 gestopt met roken. Niemand verwachtte dit van mij. Fuck it! Ik wil zo graag een berg beklimmen voor mijn vrouwtje/sjoeke en voor mijn papa. Zij hebben allebei gestreden tegen kanker. Zóóó ongelooflijk trots op hun vechtlust, maar bij papa is het slecht uitgedraaid. Bij mijn sjoeke goed. Vandaar de naam SJOEPAP(A)!!! :-)

Maar ik fiets niet enkel voor hen. Ik fiets ook voor de naasten. Diegenen die elke dag zorgen voor de personen met deze ziekte. Door het gevoel van machteloosheid voeren ook zij hun eigen strijd!

En natuurlijk fiets ik ook voor de preventie, het wetenschappelijk onderzoek, de nazorg,... Voor de mevrouw die mij een koffietje aanbood tijdens het wachten op een resultaat. Zij was zo belangrijk op dat moment!

Sara:

Via een vriendin, die ook mijn verhaal van dichtbij heeft meegemaakt, op deze uitdaging gebotst. En ik voelde mijn hartje instant een slagske overslaan van excitement. Wat zou ik hieraan ook graag zelf meedoen! Het liefst van al samen met mijn vrouwtje Eef, want zij heeft hare pere wel gezien met mij die periode (alé ja, nu nog altijd waarschijnlijk... ;-)). En het verleden heeft al uitgewezen dat wij op heel veel vlakken een fantastisch team vormen. Dus stel je voor... dat wij dit samen zouden gaan doen? Mijn eerste gedacht was wel: "Hmmm... Eef en sportieve uitdagingen, da's nu niet per sé den beste match." Maar toen ik het er met haar over had, zag ik al heel snel de fonkelingetjes in haar ogen. Dát is nu toch iets dat ze écht samen met mij zou willen doen! Jeuj! LET'S DO THIS!!!

VOOR WIE WE DIT DOEN:

Wij rijden sowieso 'de col op' voor iedereen die met kanker te maken heeft gehad, maar wij benoemen graag enkele mensen specifiek, waaraan we tijdens onze trip naar boven zéker meer dan eens zullen denken:

Tante Jeanine, Tante Michèle, Bompa Woef, Marc Boonen (aka 'de pepe'), Pascale Van Quaelle (van de Freddy), Werner Wuytack, de Patrick V.O. (van Linda V.G.), Tante Lieve, Nonkel Jos, Melissa Thys, den Eddy (van Anita), Florreke (van Gerty), Celine Thomas (van vroeger in den broodjesatelier), Tante Rit, Nonkel Marcel, Moemoe van Hoogstraten, de Geert (van de Jo), Inge Bastyns (nicht Eef), Sabrina D.W. (van de Glenn W.), Wim Roefs, Harry De Bie (papa Kim), Dré de Graaf (papa Mark), Herman Bruynen (papa Tim), Theo (papa van de Witte/buurman), Dorien van Loon, Bea Claessens, Kim Gilles en dan natuurlijk ook Sara Adriaenssens en Jan Lauryssen.

LOVE THEM ALL! 

WAT JULLIE KUNNEN DOEN:

We weten dat er al heel wat mensen uit onze omgeving K.O.T.K. steunen. Dus als jullie deze keer specifiek ons (als ambassadeurs voor K.O.T.K. :-)) willen helpen zodat we deze uitdaging kunnen aangaan, lees dan eerst nog even de info hieronder en scroll daarna terug naar boven en druk op de knop "Steun dit team". Supermakkelijk, zo gepiept! ;-) 

Ow ja, vanaf 40 euro is een gift fiscaal aftrekbaar. Wat dus wil zeggen dat 40 euro eigenlijk maar 22 euro is... ;-) (Het attest om bij je belastingsaangifte te steken, krijg je automatisch toegestuurd)

Moest er toch iets niet duidelijk zijn, mag je ons natuurlijk altijd contacteren!

En... als jullie begin september mee op vakantie willen naar het dorpje 'Les Saisies', dat op de top van de berg ligt, om ons te zien arriveren, héél graag! Laat het ons weten! :-)

Liefs, Eef en Sara

#oneteam #decolop #teamsjoepap

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE37 4300 2844 4128 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 360006565

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE37 4300 2844 4128 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.