De Col Op is een actie voor Kom op tegen Kanker

Team Siem

I confirm that this is a gift. The proceeds of an event can be wire transfered to BE37 4300 2844 4128 using the description ‘ACTIE’ and the team code.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar decolop@komoptegenkanker.be.

1 deelnemer
291,00 EUR ingezameld
0 deelnemers kunnen starten
1 deelnemer kan niet starten

Dag vrienden van "De Col Op",

Al vijf jaar op rij ben ik als lid van Belgium By Bike trouwe deelnemer aan de 1000km van KOTK. Dit jaar mocht het 'ietske meer' zijn. Als cycloholic heb ik beslist om me in te schrijven voor De Col Op - als fervente fietser op mijn lijf geschreven. Ik doe dit samen met mijn vriendin Isabeau en zus Jorinde, die mee geld zullen inzamelen.

Voor wie we dit doen? Voor mijn lieve mama die we in 2017 helaas verloren hebben aan borstkanker. Daarom wil ik graag mijn steentje blijven bijdragen aan KOTK en fiets ik met plezier hopelijk zelfs meerdere keren De Col Op. 

Tot snel!

 

Volg dit team

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE37 4300 2844 4128 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 360004747

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE37 4300 2844 4128 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.