De Col Op is een actie voor Kom op tegen Kanker

Samen Sterk Le Col Op

I confirm that this is a gift. The proceeds of an event can be wire transfered to BE37 4300 2844 4128 using the description ‘ACTIE’ and the team code.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar decolop@komoptegenkanker.be.

2 deelnemers
10,00 EUR ingezameld
0 deelnemers kunnen starten
2 deelnemer kunnen niet starten

Team Samen Sterk Met Joke haalt sinds 2017 geld op voor Kom Op Tegen Kanker en rijdt telkens met ongeveer 5 ploegen mee in de 1000km van Kom Op Tegen Kanker, steeds met Hemelvaart.

We leggen de lat nog wat hoger en schreven met 2 deelnemers in op De Col Op Tegen Kanker op 9 september 2023.

We doen dit ter ere van zovele kankerpatiënten en hun families. Het team Samen Sterk werd opgericht enkele jaren nadat onze dochter Joke na een jaar moedige strijd haar agressieve en zeldzame eierstokkanker won, maar alsnog een jaar later haar jonge leven verloor aan de gevolgen van de behandeling. Joke was toen net 18 jaar geworden.

Help ons om broodnodig patiëntgericht kankeronderzoek te financieren via Kom op tegen Kanker?

De levenskwaliteit van de patiënt en zijn omgeving verbeteren en biomedisch- klinisch onderzoek naar zeldzame kankers voeren, zijn twee centrale pijlers van Kom op tegen Kanker.

Dank bij voorbaat voor je donatie via de Steun Dit Team knop bovenaan of via overschrijving.

 

 

Volg dit team

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE37 4300 2844 4128 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 360002727

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE37 4300 2844 4128 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.