De Col Op is een actie voor Kom op tegen Kanker

Salinder&Co

I confirm that this is a gift. The proceeds of an event can be wire transfered to BE37 4300 2844 4128 using the description ‘ACTIE’ and the team code.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar decolop@komoptegenkanker.be.

1 deelnemer
1695,00 EUR ingezameld
0 deelnemers kunnen starten
1 deelnemer kan niet starten

Aline & Sander en kinderen = Salinder&Co

Het moet zo’n 10 jaar geleden zijn. Sander, mijn schoonzoon, zette zijn eerste stap bij ons binnen. Als die er al waren waren de vooroordelen over onze noorderburen al gauw verdwenen. Beleefd, open en vriendelijk pakte hij ons al een beetje in van in het begin. Eerlijk en rechtdoor is ook een beetje mijn stijl en toen hij -amper binnen- al terug buiten een sigaret ging opsteken kon ik niet nalaten hem te melden dat dit ook voor hem niet gezond was. Misschien zouden ooit onze kleinkinderen dit moeten bekopen? Zonder verder ‘gezaag’ van mijnentwege was dit één van zijn laatste sigaretten.

Eind 2015 werd onze eerste kleindochter geboren. Tegelijkertijd kreeg Sander de donkere melding van kanker. Teelbalkanker met uitzaaiing tot in de longen. Het verdict was hard. “Gelukkig rook je niet (meer). Het zal nu ook niet gemakkelijk zijn, maar we gaan je redden”, verzekerde de wetenschap hem. Twee operaties, allerlei chemotoestanden en een groot herenhuis vol doorzettingsvermogen, positivisme en humor later hebben we er nog een tweede fantastische kleindochter bij gekregen. ‘Trust Science. Not Morons’ was mijn lievelings mondmasker.

Mijn oprechte excuses aan hen waarbij het niet zo goed afliep, maar dit sluipend gevaar verliest toch stilaan de strijd. Col of Kom …op tegen kanker…we moeten blijven vechten!

Sander, ondertussen vlijmscherp van gezondheid, liefdevolle vader, man en schoonbroer van mijn kleindochters en dochters skatet tegenwoordig als een tiener door ’t stad. Tenminste hij probeert nog, maar kneuzingen en schrammen zijn verwaarloosbaar. In een zeldzaam zwak moment fluister hij mij nog wel eens toe: “ Gelukkig keek jij toen zo ‘vies’ naar mij.”

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE37 4300 2844 4128 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 360004242

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE37 4300 2844 4128 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.