De Col Op is een actie voor Kom op tegen Kanker

Rudy 3.0

I confirm that this is a gift. The proceeds of an event can be wire transfered to BE37 4300 2844 4128 using the description ‘ACTIE’ and the team code.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar decolop@komoptegenkanker.be.

1 deelnemer
1635,00 EUR ingezameld
0 deelnemers kunnen starten
1 deelnemer kan niet starten

Een nieuwe uitdaging.

Op 09 september 2023 ga ik in Les Saisies (Zuid-Frankrijk in de schaduw van de Mont-Blanc) samen de col op met Kom op tegen Kanker.

Je maakt een lus van 35 kilometer met op 't einde de beklimming naar de top van Saisies en pakt de meeste hoogtemeters via de nabijgelegen Montée de Bisanne, het dak van het parcours. 12,4 kilometer klimmen aan een gemiddeld stijgingspercentage van 8,2%. Dat is steiler dan pakweg de Mont Ventoux of Alpe d'Huez en goed voor een top hors catégorie. Pittig!

Na de passage op de top van de Montée de Bisanne, draait iedereen na een stukje afdaling terug omhoog voor de uitloper naar de Col des Saisies. Koerspetje af, je hebt in totaal zo'n 1000 hoogtemeters overwonnen!

Om te kunnen deelnemen vragen ze mij om 2000 euro in te zamelen voor Kom op tegen Kanker.

Via deze pagina kan je mijn team steunen. Giften vanaf 40 euro per jaar zijn voor 45 % fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40 euro de schenker maar 22 euro, want hij/zij krijgt 18 euro belastingaftrek.

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE37 4300 2844 4128 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 360004040

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE37 4300 2844 4128 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.