De Col Op is een actie voor Kom op tegen Kanker

Lijf

I confirm that this is a gift. The proceeds of an event can be wire transfered to BE37 4300 2844 4128 using the description ‘ACTIE’ and the team code.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar decolop@komoptegenkanker.be.

2 deelnemers
5262,45 EUR ingezameld
2 deelnemers kunnen starten
0 deelnemer kunnen niet starten

Beste vrienden en sympathisanten,

Wij zijn Jens & Wim, twee collega-kinesisten die niet vies zijn van een sportieve uitdaging.

In september 2023 fietsen we mee met de allereerste editie van de Col op voor Kom op tegen Kanker. Een unieke uitdaging in de Franse Alpen.

We zamelen hiervoor geld in dat gebruikt zal worden voor kankeronderzoek.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan dat onderzoek en ons zo op weg helpen richting de beklimming in Les Saisies?

 

Alvast bedankt voor jullie steun!!

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE37 4300 2844 4128 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 360007474

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE37 4300 2844 4128 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.